Prijava
Prijava na novice
Varno nakupovanje
Brezplačna dostava nad 39€
Izdelki v košarici: 0

Dostava in Stroški pošiljanja

Dostava

ÄŒas dostave je 1 - 5 delovnih dni po prejemu naročila oz. po prejetem plačilu, razen če je pri konkretnem izdelku navedeno drugače. V času določenih akcij se lahko rok dostave lahko podaljša.
 
Za nakupe pod 39 EUR je strošek pošiljanja 3,90 EUR. Za nakupe nad 39 eur je poštnina brezplačna.
V vsakem primeru se pri izbiri plačila po povzetju dodatno obračuna pristojbina v višini 1,00 EUR, ki je že zaveden na računi in je stranki tako ni potrebno poravnati dostavni službi.
Stroški pošiljanja se obračunajo že pri nakupu v spletni trgovini cat-planet.si.

ÄŒe vsi naročeni izdelki niso na zalogi, ima ACTT - Cat Planet pravico na lastne stroške izvesti delne dostave, v kolikor se stranka s tem strinja.
V primeru, da ACTT - Cat Planet naročenega izdelka ne more dostaviti, ker ga brez lastne krivde ne dobi dobavljenega od svojega dobavitelja, lahko ACTT - Cat Planet odstopi od pogodbe. V tem primeru je ACTT - Cat Planet dolžan stranko nemudoma obvesti in ji ponudi podoben izdelek. V primeru, da podoben izdelek ni na voljo ali stranka ne želi tega izdelka, bo ACTT - Cat Planet plačilo za že plačane izdelke brez protistoritev nemudoma povrnil.

Ko je paket odpravljen iz našega skladišÄa, običajno traja 2-4 delovne dni, da prispe na končni naslov. Pošiljanje izvajamo s podjetjem GLS.

ÄŒe so prejeti izdelki poškodovani zaradi transporta, je potrebno takoj obvestiti ACTT - Cat Planet. ACTT - Cat Planet ima tako možnost pri prevozniku ali zavarovalnici za transportno zavarovanje reklamirati škodo.

Za čim boljše izpolnjevanje naročil in njihove dostave ACTT - Cat Planet posreduje dostavni službi GLS e-poštni naslov in telefonsko številko stranke (če je dana). To posredovanje je obvezen del pogodbenega razmerja z ACTT - Cat Planet.

Stroški pošiljanja

Dostavljamo le znotraj države Slovenija.

Za naročila pod 39,00 EUR zaračuna ACTT - Cat Planet pavšalni znesek 3,90 EUR na naročilo. ÄŒe bi zaradi tehničnih ali logističnih razlogov potekala dostava v več pošiljkah, nimajo stranke nikakršnih dodatnih stroškov dostave.

Dostava za vrednost naročila nad 39,00 EUR je za stranko brez stroškov dostave.
V vsakem primeru se pri izbiri plačila po povzetju dodatno obračuna pristojbina v višini 1,00 EUR, ki je že zaveden na računu in je stranki tako ni potrebno poravnati dostavni službi.

Dostavna služba GLS omogoča tudi plačilo po povzetju s kreditno ali plačilno kartico. V tem primeru vam zaračunajo dodatno pristojbino v višini 1,43 % vrednosti zneska odkupnine. To je strošek, ki vam ga pri plačilu odkupnine s kartico dodatno zaračuna kurirska služba GLS neodvisno od trgovine cat-planet.si in zato ni upoštevan pri izdanem računu.

5% popust Brezplačna dostava 39€ PayPal Kreditne kartice