Prijava
Prijava na novice
Varno nakupovanje
Brezplačna dostava nad 39€
Izdelki v košarici: 0
Objavljeno: 04. 03. 2017
Rastline popestrijo dom in prinesejo v notranjost košček narave. Vsi lastniki mačk dobro vemo kakšno nevarnost mačke predstavljajo našim sobnim rastlinam, vendar se le redki zavedajo, da nekatere rastline, ki jih pogosto najdemo v domovih lahko predstavljajo resno nevarnost mačkam.
Objavljeno: 14. 02. 2017
Čeprav vaša mačka ne zna govoriti z besedami, ves čas komunicira z vami in vam med drugim na svoj mačji način sporoča tudi, da vas ima rada tako kot vi njo ali pa še bolj.
Objavljeno: 07. 02. 2017
Mačke označujejo svoj teritorij in ljudi v njem na različne načine. Dva najbolj nezaželena načina s strani lastnikov sta seveda praskanje in špricanje z urinom. Po drugi strani pa so druge metode, kot na primer "butanje" z glavo in drgnjenje z ličnicami, brado ali pa kar s celim telesom, prav prikupne.
Objavljeno: 06. 02. 2017
Za vas večamo naš prodajni program. V prihajajočih tednih bomo dodajali nove produkte za vaše mucke, muce in mačkone. Vse nove izdelke bomo objavljali sproti v novicah, zato spremljajte nas na FaceBook-u, Pinteret-u in Twitter-ju.
Objavljeno: 31. 01. 2017
Mačke so skrivnostna in zanimiva bitja o katerih pravzaprav ne vemo prav veliko, čeprav svoja življenja delimo z njimi že stoletja. Za nameček pa o njih kroži tudi veliko mitov in zmotnih mnenj, ki so globoko zakoreninjena v ljudski zavesti.