Prijava
Prijava na novice
Varno nakupovanje
Brezplačna dostava nad 39€
Izdelki v košarici: 0

Načini plačila

Trgovina cat-planet.si omogoča naslednje načine plačila za nakupe znotraj Slovenije:
  • s plačilno oziroma kreditno kartico (MasterCard, Visa, BA Maestro)
  • s spletno aplikacijo PayPal
  • po povzetju z odkupnino
  • po ponudbi / predračunu z nakazilom na transakcijski račun Sparkasse: AT36 2070 6045 0019 0873
ACTT – Cat Planet si pridržuje pravico, da v posameznih primerih ali odvisno od načina dostave, ki ga je izbrala stranka, sprejme samo določen način plačila.

Plačilo s kreditno kartico

V primeru plačila s plačilnimi ali kreditnimi karticami veljajo še naslednji pogoji.
Plačnik (podatki posredovani pri nakupnem procesu oziroma v uporabniškem računu registriranih uporabnikov) mora biti ista oseba kot je lastnik plačilne ali kreditne kartice.
Po potrditvi prejema naročila ni možna sprememba vsebine naročila oz. končnega zneska naročila, razen izjemoma z odobritvijo trgovine cat-planet.si
Pri plačilu s kreditno kartico se plača dodatna pristojbina v višini 0,30 EUR, ki je po izbiri vrste plačila  zavedena na računu.

Plačilo s PayPal

Pri plačilu s PayPal se plača dodatna pristojbina v višini 0,60 EUR, ki je po izbiri vrste plačila  zavedena na računu.

Plačilo po povzeju z odkupnino

Pri plačilu po povzetju se plača dodatna pristojbina v višini 1,00 EUR, ki je po izbiri vrste plačila  zavedena na računu.

Dostavna služba GLS omogoča tudi plačilo po povzetju s kreditno ali plačilno kartico. V tem primeru vam zaračunajo dodatno pristojbino v višini 1,43 % vrednosti zneska odkupnine. To je strošek, ki vam ga pri plačilu odkupnine s kartico dodatno zaračuna kurirska služba GLS neodvisno od trgovine cat-planet.si in zato ni upoštevan pri izdanem računu.

Plačilo po predračunu / Bančno nakazilo

V primeru plačila blaga po predračunu je potrebno znesek računa nakazati na spodaj naveden bančni račun v roku 7 dni po prejemu potrditve naročila.

Bančni podatki za nakazilo:

Naziv: ACTT, Handelsges.m.b.H
Naslov: Oberleitringer Strasse 39, A-8430 LEITRING
KÄRNTNER SPARKASSE AG
TRR: AT36 2070 6045 0019 0873
BIC: KSPKAT2KXXX

Za plačilo uporabite standardni UPN obrazec. Prosimo, da kot sklic navedete številko računa. Po zaključku naročila boste prejeli vse potrebne informacije v e-mailu.

Prosimo upoštevajte: Redni stroški vaše banke za nakazila so veljavni samo za standardna EU bančna nakazila. Za EU bančno nakazilo morate vpisati IBAN (mednarodna številka bančnega računa) in BIC (identifikacijska koda banke) banke prejemnika. Bančni stroški za druge vrste prenosa tujih bank niso kriti s strani ACTT – Cat Planet.

Pri plačilu s predplačilom se blago odpremi po prejemu plačila. Plačilo mora biti v celoti poravnano v roku 7 dni. Do takrat je naročilo za vas rezervirano.
ÄŒe plačilo ni poravnano v roku 7 dni, se naročilo prekliče. Prosimo upoštevajte, da nakazilo denarja traja približno 2-4 delovne dni (odvisno od banke). Pred iztekom roka si vam dovoljujemo poslati opomnik.

Kuponi

V primeru unovčenja kuponov se upoštevajo posebni pogoji, ki veljajo za unovčenje kuponov, kot so npr. minimalna količina naročila, veljavnost, itd. Ustrezne informacije so navedene na kuponih. Pri enem nakupu se lahko unovči le en kupon oz. popust za naročilo. Neodvisno od tega pa lahko poleg popusta v naročilu unovčite tudi morebitni dobropis ali darilni bon. Izplačilo gotovine kakor tudi kasnejši obračun za prejšnja naročila ni možen. Nadaljnja prodaja ni dovoljena.
5% popust Brezplačna dostava 39€ PayPal Kreditne kartice