Prijava
Prijava na novice
Varno nakupovanje
Brezplačna dostava nad 39€
Izdelki v košarici: 0

Zasebnost in Varnost

Varnost

Trgovina cat-planet.si uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zašÄito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil.
V te namene uporabljamo 256-bitni SSL certifikat, ki ga je izdala za to pooblašÄena organizacija.
Varnost kartičnega poslovanja zagotavlja Sistem Braintree.
Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Vsi prenosi so kodirani. Podatki o karticah se ne shranjujejo na strežniku podjetja ACTT - Cat Planet.

Varovanje osebnih podatkov

Cenjene stranke in dragi obiskovalci spletne trgovine Cat Planet,
 
v ACTT – Cat Planet cenimo vaše zaupanje, zato je za nas zelo pomembno, da zašÄitimo vaše osebne podatke, kar pomeni, da upoštevamo zakonske obveznosti in se pri svojem poslovanju strogo držimo varnostnih ukrepov in določil kot jih določa področna zakonodaja.

Zbiranje in uporaba vaših podatkov

Za izvedbo naročila, moramo med samim potekom pridobiti in shraniti vaše podatke ter jih posredovati podjetjem, ki so zadolžena za dostavo in izvedbo plačila (podjetja za dostavo, banke).
V ta namen z naročilom nakupa dovoljujete, da vzpostavimo, vodimo, vzdržujemo in upravljamo z vašimi osebnimi podatki.
Vaši podatki so pri nas varno shranjeni . ACTT - Cat Planet zagotavlja varstvo osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 59/99, 57/01) ter da podatkov o kupcu v nobenem primeru ne bo posredovala tretji osebi. Kupcu pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov.

Vaši podatki, ki nam jih boste posredovali, so skrbno varovani, do njih pa nima dostopa nobena tretja oseba.

V primeru, da nam na strani www.cat-planet.si ponudite katerikoli osebni podatek, bomo spoštovali vašo zasebnost. Naša politika glede varovanja podatkov je naslednja:
  • uporabnikom vedno natančno povemo, kako bomo uporabili podatke, ki jih vpišejo v različne obrazce na spletni strani. Vsi ti podatki pa nikoli niso dostopni tretjim osebam.
  • podatkov o naših uporabnikih nikoli ne dajemo v najem, jih ne prodajamo in ne dovolimo, da bi jih uporabila katerakoli tretja oseba.
  • nikoli vam ne bomo pošiljali e-sporočil, na katere se niste prijavili, razen v primeru pomembnih transakcijskih e-sporočil.
  • kadar koli se lahko hitro in enostavno odjavite od katere koli naše e-pošte.

Uporabnik zbranih osebnih podatkov bo izključno ACTT - Cat Planet.
ACTT - Cat Planet se obvezuje, da bo zašÄitil vašo zasebnost. Obvezujemo se, da bodo podatki v celoti ostali v lasti ACTT - Cat Planet in jih ne bomo posredovali, prodajali ali zamenjali z nobeno drugo organizacijo, podjetjem ali fizično osebo.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega e-mail naslova, uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zašÄito svojega računalnika.

Pogled v vaše osebne podatke

Vaše podatke si lahko kadarkoli ogledate, obdelate in izbrišete v svojem uporabniškem računu. V uporabniški račun se prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom na povezavi  "Prijava" (najdete jo v zgornjem levem kotu glave spletne trgovine). ÄŒe se vam zgodi, da pozabite geslo,  v povezavi  "Prijava"  kliknite na povezavo „Ste pozabili geslo?“, ki vas bo pripeljala do pomoči glede vašega gesla. Prosimo vpišite vaš e-naslov, ki ste nam ga podali ob prvi prijavi in odpošljite obrazec. Nadomestno geslo vam bomo posredovali na vaš e-naslov. Ta postopek je brez tveganja v primeru, če bi tretja oseba poskušala dostopati do vaših podatkov, saj se odpošiljanje izvrši v vsakem primeru na vaš e- naslov, do katerega imate dostop samo vi.

Vaša pravica do informacij

Pravico imate brezplačno zahtevati pisno informacijo o tem, katere osebne podatke o vas hrani ACTT – Cat Planet. V primeru vprašanj glede varovanja podatkov, nas kontaktirajte na info@cat-planet.si.

Mnenja, priporočila, pohvale, pritožbe

Mnenja, priporočila, pohvale in pritožbe, ki jih kupci napišejo, so pomemben del funkcionalnosti spletne trgovine Cat Planet.
Podjetje ACTT – Cat Planet, vabi, da mnenje napiše katerikoli uporabnik spletne trgovine. Vsako mnenje, ocena, priporočilo, pohvala ali pritožba bo posebej obravnavana s strani uprave ter ustrezno rešena v čim krajšem času.
ACTT – Cat Planet, ima pravico vsebino mnenja ali komentarja uporabljati časovno neomejeno in za katerikoli namen, ki je v poslovnem interesu blagovne znamke Cat Planet, vključno z objavo v oglasih ali drugih trženjskih komunikacijah.

Spori

Vse morebitne spore, ki bi nastali z uporabo spletne trgovine http://www.cat-planet.si med kupcem in ACTT, G.m.b.H, bosta stranki poizkušali reševati sporazumno.
V kolikor to ne bo mogoče, je pristojno Okrožno sodišÄe v Mariboru.

Podatki o Upravitelju spletne trgovine

Naziv: ACTT, Handelsges.m.b.H
Naslov: Oberleitringer Strasse 39, A-8430 LEITRING, Österreich
Spletna stran: http://www.cat-planet.si
E-pošta: info@cat-planet.si
Identifikacijska številka za DDV: AUT 25772205
Transakcijski račun Kärntner Sparkasse AG: AT36 2070 6045 0019 0873
BIC: KSPKAT2KXXX


Datum zadnjega pregleda in urejanja splošnih pogojev poslovaja: 01. december 2016.

ACTT, GmbH
5% popust Brezplačna dostava 39€ PayPal Kreditne kartice